Tuesday, December 9, 2008

Mucuk Nok MbunMbunan

Sugeng awan........
mboh lapo dino iki ayas sumpek.........cuk, males tenan kate idrek.....!!!
2 taon ayas nok kene...majalengka lah tepak'e. Anjrrritttt......Osed tibak'e dareah iki. Kodew sih uya2 n sinam2...tp sam, yo ngunu iku lah...onok rupo yo onok ojir...........
mboh iki kate posting opo...ga nok maksud'e iki posting...........
anggep wae tread mangkel..............!!!!!!!!!!!!!
keat..........ayas nengep helum.................!!!!!!!!!!1
yo opo iki ker?!??!?!!
Mumet ndase.....................

3 comments:

mrpall said...

nang malan pirang taon sam
ayas arema asli ....tulen....sopo ngerti dadi konco plekk

Ipang said...

@mrpall=
ayas nok malang mulai smp - kuliah - nganggur sam...
dadi pirang taon yo...?? 12 taon luweh sam...
amieen...nawak plek

galang said...

lapo bingung, gen kene nganggur. penting jhek mangan sego!